Persbericht

Verhuizen is een kunst op zich en het kiezen van het juiste verhuisbedrijf is dan ook geen makkelijke klus. Het is dan ook belangrijk dat je goed weet te definiëren wat je juist verwacht van je verhuizing en dit op zijn beurt dan voorstel aan verschillende verhuisfirma’s. Het bedrijf dat dan met de meeste optimale oplossing naar boven komt is dan wellicht de winning-match. 

Met andere woorden, je ideale verhuisfirma vast aan jouw verhuisplan. En een goed verhuisplan moet toch wel met wat zaken rekening houden.

Het is vooral belangrijk dat je logisch redeneert wanneer je een verhuisplan opstelt.
Wanneer je woonachtig bent in Antwerpen kies dan ook voor een verhuisfirma in Antwerpen. Het heeft geen enkele zin om een bedrijf in Leuven aan te spreken wanneer je binnen de provincie Antwerpen wil verhuizen.
Verder is het ook belangrijk dat je jouw gewenste verhuisdiensten even overloopt, welke diensten vindt jij belangrijk. Het aanbod kan gaan van enkel materiaalverhuur tot het meeverhuizen. Als je een duidelijk beeld hebt van je gewenste diensten dan is het belangrijk om uit te maken hoe belangrijk die voor jouw zijn. Volstaat het om een minimum aan service te krijgen omdat een bestelwagen een bestelwagen is en het daarom ook niet uitmaakt hoe oud of nieuw die wel mag zijn. Of wil je verhuizen in een sfeer hoogstaande service met topkwaliteit materiaal en een ondersteunende klantendienst.

Na het opstellen van je verhuisplan is het tijd om prijzen te vergelijken en dat doe je door verschillende offertes op te vragen of websites te vergelijken. In dit proces is het aan te raden je niet te laten leiden door goedkope super promoties. Meestal schuilt er achter die acties wel een addertje.
Wees dus objectief en weeg kwaliteit met de prijs. Neem dus contact op met de klantendienst of ga ter plaatse eens een kijkje nemen.

Nadat je bovengaande stappen hebt overlopen zal  je uiteindelijk uitkomen bij een verhuisfirma die zo dicht mogelijk aansluit bij jouw verhuisplan en dit tegen de voordeligste prijs/kwaliteit verhouding. 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform