Het wereldberoemde kaartspel Solitaire wordt gespeeld over de hele
wereld en heeft nu ook zijn weg gevonden naar Hopa.com. 3Card Solitaire is het eerste spel dat werkt met “instand win” gelijk prijs. Het doel is bekend, verplaats de kaarten op kleur, symbool en op volgorde. Voor iedere kaart die je verplaatst krijg je geld. Dus hoe meer kaarten je weet te verplaatsen hoe meer je zal winnen.

Het spel kan al gespeeld worden met een minimale inzet van 2
cent per kaart en je kan het opvoeren tot 20 euro per kaart. Met de lancering van deze eigentijdse versie nemen we dit klassieke kaartspel naar een nieuw niveau. Nu heeft u de mogelijkheid met uw Solitaire vaardigheden geld te verdienen. Ben u van mening een meester te zijn in het spelletje Solitaire.. Neem dan de uitdaging aan en probeer gelijk 3Card Solitaire.

Om u de kans te geven eerst het spel te proberen, of de andere spellen van Hopa.com krijgt u bij het registeren van een account, 5 euro gratis bijgeschreven op uw spelers account. Hiervoor hoeft u zelf geen storting te doen. Daarnaast blijft u ook recht houden op een 100% bonus als u een eerste storing zou maken.

Hopa.com nodigt u uit om het nieuwe spel 3-Card Solitaire te
spelen. Gratis 5 euro. Klik hier

Website: http://www.gokkast.info

Bron: EMEA Persberichten