Ik hou van Holland kleurt samen met Id Wear oranje!

Ik hou van Holland is het inmiddels alom bekende amusementsprogramma op de zaterdagavond van RTL4. Het programma wordt sinds de start gepresenteerd door Linda de Mol. Hierbij wordt ze ondersteund door twee teamcaptains; Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. In dit amusementsprogramma wordt er elke week met zes andere bekende Nederlanders gekeken wat hun kennis is van én over Nederland.

Elke teamcaptain heeft samen met het team achter zich een publieke tribune met “supporters”. Jeroen van Koningsbrugge is teamcaptain van het rood-wit-blauwe team en Guus Meeuwis de teamcaptain met het oranje team. Op de publieke tribune zijn de supporters aan de ene zijde volledig in het rood-wit-blauw en aan de andere zijde volledig in het oranje uitgedorst. De t-shirts en sjaals hierbij zijn bedrukt en geleverd door Id Wear uit Krimpen a/d IJssel.

Id Wear is al jaren dé specialist in het borduren en bedrukken van kleding. Vanuit Krimpen a/d IJssel bedienen ze heel Nederland en wordt elke wens op het gebied van kleding bedrukken of borduren werkelijkheid. Voor het amusementsprogramma Ik hou van Holland kijkt Id Wear samen met de programmamakers elk seizoen weer hoe de tribunes met supporters nog verder rood-wit-blauw en oranje kunnen kleuren. Een uitdaging waarbij Id Wear graag meedenkt en meehelpt om de ideeën hierover daadwerkelijk te vertalen naar één groot kleurrijk spektakel.

Wilt u t-shirts laten bedrukken en bent u benieuwd of Id Wear u van dienst kan: http://www.idwear.nl/