U hoeft niet langer te wachten tot de plaatselijke krant op de deurmat valt.
Vanaf nu volgt u het lokale nieuws uit uw gemeente met Twitters beste en snelste nieuwsdienst: Citytweet.
Citytweet brengt u met een eenvoudige klik als eerste op de hoogte van alle lokale nieuws uit uw gewenste gemeentes. En dat in één seconde!

Nieuws mogelijkheden
Met Citytweet vindt u alle nieuws uit kranten, van officiële gemeente websites, lokale en regionale radio en tv en over cultuur. Maar ook politieberichten en P2000 meldingen van de brandweer ontvangt u als eerste. De proef op de som werd genomen door een Citytweet volger. Hij schreef: ‘Hoe is het mogelijk, lees eerst de tweet @ZutphenNL en hoor 9 minuten later pas de sirenes’.
Citytweet is de plaats voor iedereen die als eerste het nieuws wil weten op een makkelijke en snelle manier. Maar daarnaast is de site ook geschikt voor journalisten, fotografen en anderen die beroepsmatig op de eerste rij willen zitten.

Nieuwsbronnen suggesties
Het eerste nieuws lezen in één seconde is mogelijk door het gebruik van de RSSfeeds. Het is mogelijk om via www.citytweet.nl uw gemeentelijke Twitter feed te vinden en suggesties te doen voor nieuwsbronnen waarvan u denkt dat dit een aanvulling is voor de dienst. In de toekomst kan uzelf mee beslissen over welke nieuwssites actief blijven, zodat ook u invloed kan uitoefenen op Citytweet.

Ontstaan Citytweet
Citytweet is het initiatief van Ronald Pijpers van Intertron uit Maassluis. Het idee is ontstaan na een lezing over het gebruik van social media als Hyves, Facebook, Netlog en Twitter. Twitter wordt niet alleen gebruikt door particulieren. Ook gemeentes, politie en andere instellingen maken gebruik van deze nieuwe mediavorm. De snelheid waarmee een bericht de wereld bereikt, maakt twitteren mateloos populair. Ook Citytweet groeit in een rap tempo. Ruim 3500 volgers weten hun weg al te vinden. Ook u kunt via Citytweet op de hoogte blijven van het eerste nieuws.

Einde

Contact
Intertron
Ronald Pijpers
e-mail: [email protected]
telefoon: 0650426805
twitter: http://twitter.com/rpijpers

Website: http://www.citytweet.nl