De online retailer Mobile Fun verwacht snel na de lancering van de “iPad Mini” accessoires zoals de veelgevraagde iPad Mini hoes op voorraad te krijgen. Apple lanceert vanavond de nieuwe tablet, die waarschijnlijk hoge ogen gaat gooien in aanloop van de feestdagen. De nieuwste tablet krijgt waarschijnlijk een 7.85″ scherm, wat het ongeveer half zo groot maakt als de iPad. Het nieuwe design zal verder ook lichter en dunner zijn, zodat het apparaat gemakkelijker mee op pad kan worden genomen.

 

Google’s Android deed het erg goed in de afgelopen maanden met de Nexus 7, en de Nexus 7 case was een topseller op de Mobile Fun websites, net als vele andere Nexus 7 accessoires. Gezien de beperkte beschikbaarheid heeft de Nexus 7 zijn piek waarschijnlijk nog niet bereikt, en gaan de Nexus 7 en iPad Mini in directe concurrentie met elkaar.

 

In Amazon gedomineerde landen zijn ook hoge verwachtingen van de Kindle Fire HD. Aangezien deze in Nederland lastig verkrijgbaar is zal deze hier echter een minder grote rol spelen.