Deel je grappige ervaring in een korte anekdote, het is anoniem en heel eenvoudig.

Op deze website kun je dingen tegenkomen zoals: “Vandaag, toen ik thuis kwam heeft mijn vrouw de deur dicht geschroefd. Ik kon er niet meer in. Je hoeft niet meer terug te komen riep ze door de brievenbus. Na een uur heb ik een vriend gebeld of ik bij hem kon slapen. MPP”.

Denk je dat je de enige bent die bepaalde dingen overkomt?
Je bent niet de enige. Deze dingen gebeuren bij iedereen dus is er Mapangpang.nl. Het concept van de site is heel simpel, Je kunt er grappige dingen delen met je vrienden op Facebook of Twitter, je kunt bepaalde zinnen of situaties waar van je denkt dat ze grappig zijn doorgegeven. Neem een pauze en verbreek de routine, bezoek Mapangpang.nl, en deel anekdotes die je aan het lachen maakt om je dag op fleuren met je vrienden. Kom naar Mapangpang.nl om een beetje te lachen en grappige anektdotes te delen met je vrienden.

Mapangpang, korte en grappige anekdotes over de tegenslagen in het leven.
Mapangpang is dat wat mensen zelf denken dat het is. Als je anekdote heel grappig is en veel commentaar en waarderingen krijgt, dan komt het hoger in de top lijst te staan en wordt deze ook in ons boek uitgegeven.

- RSS feed: http://feeds.feedburner.com/mapangpang
- Twitter: http://www.twitter.com/mapangpang2
- Internet http://www.mapangpang.nl

Website: http://www.mapangpang.nl