Joseph en Joseph is vandaag de dag een begrip in de markt. Niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd. Voor Joseph Joseph zal ook het jaar 2011 memorabel worden. Dit door de lancering van een hele nieuwe categorie aan producten, een aantal prestigieuze prijzen en de voltooiing van de verhuizing van het hoofdkantoor naar het stijlvolle Londen.

Het verhaal achter Joseph & Joseph is dat de tweelingbroers Richard en Antony Joseph hebben in 2003 Joseph Joseph opgericht. Daarbij hun respectievelijke ervaring in product ontwerp en business combinerend – Antony studeerde design aan het Central St Martins terwijl Richard bedrijfskunde studeerde aan de universiteit van Cambridge.

Gespecialiseerd in eigentijds kitchenware is Joseph Joseph nu internationaal erkend als producenten van een aantal van de meeste stijlvolle en technische innovatieve producten beschikbaar, en is inmiddels één van de snelst groeiende bedrijven van de wereldwijde homewares markt.

Hun unieke vermogen om vorm en functie te matchen heeft hen wereldweide erkenning opgeleverd voor hun multi-award-winning designs.

Tijdens de herfst van dit jaar zullen ook de eerste twee designs uit een nieuwe range van keuken gebruikers artikelen, praktisch in gebruik, stijlvol en kleurrijk aan het programma worden toegevoegd. Maar ook op andere gebieden wordt gecontinueerd met het uitbrengen van hoge innovatieve design welke voldoen aan hun typische joseph joseph stijl en handige functies.

Website: http://www.alfems.nl/

Bron: EMEA Persberichten