Het allernieuwste op het gebied van trouwkaarten, is de video trouwkaart! Een LCD scherm wordt verwerkt in de trouwkaart met de ‘live’ aankondiging van het bruidspaar dat ze gaan trouwen. Niet meer iets voor de toekomst, maar helemaal voor nu. In Amerika al een groot succes.

KAARTKlaar is binnen het samenwerkingsverband de creatieve tak, VideoVoice neemt het technische gedeelte voor haar rekening.
De video trouwkaart is zeer persoonlijk en… beeld en geluid zegt meer dan tekst. De techniek is uiteraard ook toepasbaar in bijvoorbeeld een menukaart, bedankkaart, trouwboek etc. De kosten zijn nu nog aan de exclusieve kant, maar dan heb je ook echt een bijzonder revolutionaire en persoonlijke kaart. Een samenwerking tussen KAARTklaar en VideoVoice lag dan ook voor de hand. Een exclusief ontwerp en nieuwe technologie verwerkt in een product van de toekomst: de VIDEOKAART!

Over VideoVoice
VideoVoice is een jong en groeiend bedrijf dat videoproducten verkoopt voor een blijvende herinnering. Het openen van een trouwkaart, een Valentijnskaart, een verjaardagskaart of een communiekaart zal nooit meer hetzelfde zijn. Uw kaart zal niet meer bij het oud papier belanden, maar een blijvende herinnering worden. VideoVoice is exclusief dealer van de videokaart voor de Benelux.

Over KAARTklaar
KAARTklaar is al meer dan 8 jaar een begrip in de trouwwereld. Voor dit label ontwerpt grafisch vormgever Fleur Croes persoonlijke, op maat gemaakte trouwkaarten. Iedere kaart is uniek en wordt dus ook maar 1 keer verkocht. KAARTklaar ontwerpt ook complete trouwhuisstijlen.

Website: http://www.kaartklaar.nl