Persbericht

Om een afspraak te plannen met een klant als klein bedrijf  kun je groot voordeel behalen met het gebruik van een afspraak planner.  Een afspraak planner is een online service die het mensen toelaat om jouw beschikbaarheid te zien en een tijd in te plannen. Er zijn veel verschillende types afspraak planners en in dit artikel  gaan we proberen om wat advies te bieden voor de beste keuze van de meest geschikte planner voor uw bedrijf.

In het algemeen kan de markt voor afspraak planners onderverdeeld worden in drie segmenten:

- Persoonlijke afspraak planners: Deze zijn toegespitst op de behoeftes van een individu of een klein bedrijf, zijn eenvoudig en ondersteunen geen samenwerking tussen organisaties.

- Afdelings afspraken planners: Deze zijn toegespitst op de behoeftes van kleine bedrijven en afdelingen in middelgrote bedrijven. Normaal gesproken hebben deze planners aan bepaalde mate van samenwerking en ondersteuning voor verscheidene diensten en afspraken typen.

- Enterprise afpraken planners: Deze zijn gericht op grote bedrijven en hebben veel aanpasbare opties. Deze oplossingen zijn ook complex om in te richten en vereisen professionele ondersteuning van de leverancier.

In dit artikel zullen we focussen op het duidelijk maken van de verschillen tussen persoonlijke afspraakplanners en afdelingsafspraken planners. Hier zijn de sleutelvragen welke je moet stellen voordat je begint:

 

1. Hoe veel mensen gaan deze toepassing gebruiken? Moet ik alleen voor mezelf plannen of heb ik personeel dat gebruik moet kunnen maken van deze toepassing?

2. Hoeveel producten/diensten bied ik aan? Heb ik een produkt waarvoor ik afspraken wil plannen of bied ik meer diensten, ieder met zijn eigen planning vereisten?

3. Welke kalender gebruik ik? Gebruik ik een persoonlijke kalender en wil ik al mijn afspraken daarop hebben, of wil ik een specifieke kalender puur en alleen voor afspraken met scheiding van persoonlijke en zakenafspraken?

Dus als u een persoon bent met een type afspraak met het gebruik van een persoonlijke agenda dan moet u voor een persoonlijke afspraken planner gaan. Een afdelings afspraken planner zou overkill zijn.  Persoonlijke afspraken planner worden in het algemeen gebruikt door een persoon en bieden slechts een dienst. Zij zijn ook geintegreerd met uw persoonlijke agenda zodat u alle afspraken in een plaats kunt zien. Persoonlijke afspraak planners zijn ook zeer simpel te gebruiken en te installeren en worden gratis of voor weinig geld aangeboden. De belangrijkste leveranciers van persoonlijke afspraak planners zijn ScheduleOnce, Tungle en Timebridge.

Over ScheduleOnce:

ScheduleOnce is een online boekingsysteem waarmee het gemakkelijk is om afspraken te plannen met mensen uit je zakelijke en sociale leven. ScheduleOnce is géén kalender. Het is een online boekingstoepassing welke verbinding maakt met je bestaande kalender en welke het plannen van afspraken meer efficient maakt. ScheduleOnce is nauw geïntegreerd met Google Calendar en kan ook verbinding maken met Outlook en iCal.

Contact informatie:

Rami Goraly | CEO | +1.650.485.3428 | [email protected]
Plan een tijd met me: http://meetme.so/rami

ScheduleOnce, 723 Partridge Ave, Menlo Park 94025 CA, USA                                              

http://scheduleonce.nl

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform