De Roo van Capelle, waar 500 mensen wonen en werken, onderdeel van ZorgBreed zet haar deuren op zaterdag 20 maart 2010 wijd open. Belangstellenden die willen weten hoe het er in een groot woonzorgcentrum, met veel zorgspecialismen, aan toe gaat zijn van harte welkom
tussen 10.00 – 15.00 uur
aan de Baronie 326 te Capelle aan den IJssel.

Of u nu een baan of vrijwilligerswerk zoekt of behoefte hebt aan een leerlingplek, zorg nodig hebt (nu of in de nabije toekomst), een aanleunwoning zoekt, of gewoon razend nieuwsgierig bent.

Op Zaterdag 20 maart 2010 laat ZorgBreed u het hart van de zorg zien
in de Roo van Capelle.

Misschien een kijkje in de grootkeuken, een modelaanleunwoning, een zorgappartement, informatie over de nieuwbouw van woonzorgcentrum de Rozenburcht, of een vacatureoverzicht, of op zoek naar vakantiewerk, u mag het zeggen.

Op 20 maart kunt u naast het verkrijgen van heel veel informatie genieten van ouderwets lekkere poffertjes, de nieuwste WII rage, een kopje soep eten of meedoen aan een activiteit. Doet u mee aan de loterij, dan valt er ook nog het een en ander te winnen.

Een unieke kans om kennis te maken met ZorgBreed dé ondernemende zorgaanbieder van Capelle aan den IJssel. Kijkt u ook eens op de website: www.zorgbreed.nl en ontdek hoe veelzijdig wij zijn.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Samensteller van dit bericht : P.Groeneweg, tevens te bereiken voor meer informatie op 0653353464 of Mary Fernandes 010 2588119

Website: http://www.zorgbreed.nl