Persbericht

Computerruimte- en datacenterspecialist Lasent is volledig geaccrediteerd door Minkels voor de Varicondition-DX productrange. Hiermee kan Lasent stellen dat zij nu bij alle grote fabrikanten binnen dit vakgebied het hoogste partnerniveau heeft.

Lasent, specialist op het gebied van computerruimtes en datacenters ziet haar inspanningen beloond, nu het van Minkels de formele volledige accreditatie heeft gekregen voor sales, installatie en service van Varicondition-DX.

Varicondition-DX is een makkelijk te installeren, energie-efficiënte koeloplossing voor serverruimtes. Het product is bedoeld om op een professionele en betrouwbare wijze IT-apparatuur te koelen en is door precisiekoeling een veel beter alternatief voor traditionele koelingmethoden. Lasent heeft de afgelopen periode diverse projecten in opdracht gekregen welke voorzien zijn van Minkels-oplossingen, waaronder GvH Connect, Respect Zorggroep Scheveningen en het St. Anna Ziekenhuis. Lasent heeft eigen koeltechnische monteurs in dienst welke de gehele installatie nu zelf mogen aanleggen en onderhouden.

Lasent is expert in het ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van computerruimtes/serverruimtes en datacenters. Meer informatie over Lasent kunt u vinden op http://www.lasent.nl

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform