De aanval op de gevestigde orde is ingezet; Find-U lanceert haar nieuwe website. De oude generatie SEO is definitief de wacht aangezegd. Er breken spannende tijden aan voor de online marketing, ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en het kaf zal van het koren worden gescheiden. Alleen totaaloplossingen en topposities tellen nog.

Find-U zal zich voortdurend blijven vernieuwen. Niet alleen willen wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de optimalisatie, maar we willen zelf innoveren. Niet slechts de oude paden bewandelen, maar met sneltreinvaart over nieuwe snelwegen gaan. Snelwegen tussen klant en product en vice versa, die wij zelf gaan aanleggen.

Ondernemers verplaatsen in toenemende mate hun activiteiten naar het web. Het succes dat ze daar hebben valt of staat met de vindbaarheid voor hun klanten en de mate waarin ze zich van de concurrentie weten te onderscheiden. De komende jaren zal Find-U, meer dan ooit, strooien met antwoorden op online marketing vraagstukken.

Website: http://www.find-u.nl

Bron: EMEA Persberichten