Vanaf heden kan men een taalcursus Engels volgen in spannende bestemmingen zoals de Filippijnen, India en Nieuw Zeeland. Cursisten die graag hun Engels willen verbeteren tijdens de zomer vakantie kunnen verder kijken dan Engeland of Schotland.

“ESL taalreizen wil cursussen aanbieden die de klant voorzien van een vakantie gevoel. Feedback van de klant heeft uitgewezen dat zij graag hun taalreis combineren met een hobby of een sport.  Hier hebben wij op ingespeeld bij het samenstellen van de nieuwe brochure. De taalcursus plus programma’s zijn daar het bewijs van.”Aldus een medewerker van ESL taalreizen.

De taalreis plus programma’s bieden de cursist de mogelijkheid het beste uit hun reis te halen. Er zijn uitgebreide mogelijkheden toegespitst op het land van bestemming. Zo kan men in Australie leren surfen en in LA leren acteren. Naast de verschillende hobby’s kan men ook een extra cursus volgen zoals een cursus Hindi in India en een cursus duurzaamheid in Canada.

Naast de verschillende activiteiten en programma’s kan men ook kiezen uit een breed aanbod van bestemmingen. De cursus Engels heeft maar liefst tien verschillende landen in de aanbieding. Deze zijn onderverdeeld in Europese bestemmingen zoals Malta en exotische bestemmingen zoals Hawaï.

ESL taalreizen heeft vaak speciale aanbiedingen voor de verre bestemmingen. Zo zijn er deze maand aanbiedingen op de reizen naar Australie en Amerika. Geïnteresseerden kunnen het beste kijken op de website van ESL Taalreizen buitenland voor meer informatie.

-Einde persbericht-

ESL taalreizen is een internationale organisatie die taalreizen verzorgt in het buitenland. De cursussen worden op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Men kan zelf het taalniveau, taalschool, bestemming en type accommodatie aangeven. Eerder dit jaar won de organisatie een award voor hun uitstekende dienstverlening en klantenservice. Momenteel zijn vooral de taalreizen Italië en de taalreizen Engels populair in Nederland.