Nedap healthcare, ICT marktleider voor zorginstellingen, brengt haar merknamen iO en Moves samen onder de naam Ons. Ons omvat oplossingen voor o.a. plannen, registreren, rapporteren, cliëntadministratie en management info voor de thuiszorg, huishoudelijke hulp en intramurale zorg.

‘De nieuwe naam omvat het hele zorgpakket’, zegt communicatiemanager Esther Megens. ‘De trend bij zorginstellingen is dat zij op zoek zijn naar een geïntegreerd zorgpakket. Ons systeem wordt gebruikt vanaf het moment dat een cliënt in zorg komt tot de declaratie aan financiers. Er zijn geen andere zorginhoudelijke applicaties meer nodig. Daarom vonden wij het tijd voor een overkoepelende naam dat dit overbrengt.’

Met de naam Ons wil Nedap de relatie tussen cliënt en zorgprofessional benadrukken. Het is immers een communicatiemiddel dat papierstromen vermindert. Zorgmedewerkers praten over: “Ons cliëntdossier” en “het medewerkerportaal van Ons”. Momenteel werken meer dan 150 zorginstellingen met Nedap healthcare.

Kijk voor meer informatie op: www.nedap-healthcare.com of neem contact op met Esther Megens via 0544 471 774

Website: http://www.nedap-healthcare.com