22 juni 2011 Hilversum
De gemiddelde Nederlander krijgt steeds meer vrije tijd tot zijn beschikking. Als gevolg hiervan worden vrijetijdsactiviteiten zoals motorrijden en snowboarden belangrijker. Al die activiteiten vragen gespecialiseerde en originele kledingstukken die betaalbaar zijn. Winkels met unieke vrijetijdsproducten liggen vaak niet naast de deur en een webshop is dan een uitstekende oplossing. Facemasks.NL biedt een groot online assortiment aan motor- en wintersportartikelen en de collectie is onlangs uitgebreid met nieuwe producten.

In de laatste tien à twintig jaar is de vrije tijd van Nederlanders drastisch toegenomen. Hierdoor is meer tijd beschikbaar gekomen voor allerlei hobby’s en mensen maken daar gretig gebruik van. Vooral vrijetijdsbestedingen als motorrijden en snowboarden krijgen steeds meer belangstelling en dat is geen wonder. Een wintersportvakantie wordt door veel mensen gezien als een ideaal middel om even los te breken uit de dagelijkse sleur. Ook hardcore bikers zijn vaker on the road voor een leuke en gezellige toer met kameraden. Dit soort activiteiten vraagt kledingstukken die aangepast zijn aan verschillende weersomstandigheden en gevaren. Wij Nederlanders zijn een individualistisch volkje dat terecht waar voor zijn geld vraagt. Producten moeten dus onderscheidend en kwalitatief goed zijn, maar tegelijkertijd ook betaalbaar. Het probleem is echter dat gespecialiseerde motor- en wintersportwinkels voornamelijk te vinden zijn in grotere steden. Daarnaast zijn ze niet op elke straathoek te vinden. De stap naar het bestellen van producten via internet is dan snel gemaakt. Het voordeel van internet is ook dat je vanuit je luie stoel op je gemak een keuze kunt maken uit het aanbod. Een webshop met een uitgebreid assortiment aan producten voor motorrijders en wintersporters is www.facemasks.nl. Deze shop levert unieke en originele snowboard maskers, facemasks, bivakmutsen en bandana’s. Sinds kort zijn ook motor- en brommerhandschoenen aan de collectie toegevoegd. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met helmen die nog nergens in Nederland verkrijgbaar zijn. Kijk dus eens rond op deze site als je op zoek bent naar wintersport- en motorartikelen.

Vrijetijdsactiviteiten worden steeds belangrijker. Tijdsbestedingen als wintersport en motorrijden vragen om beschermende kledingstukken die origineel en betaalbaar zijn. Facemasks.NL is een gespecialiseerde webshop met een breed assortiment dat onlangs is uitgebreid met motorhandschoenen en helmen.

Dit is een origineel persbericht

Niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
D. Ambachtsheer
E-mail: [email protected]
Website: www.facemasks.nl

Website: http://www.emea.nl

Bron: EMEA Persberichten