Augusto Cesar Manchado is een gewone man met een gewoon leven. Hij haalde nooit de koppen en zal dat waarschijnlijk ook nooit doen. Maar deze 47-jarige man uit Lima in Peru weet wel hoe hij snel wat geld kan verdienen op het internet zonder voorafgaande ervaring of speciale kwalificaties.
“Ik dacht nooit dat je zo kon geld verdienen. Ik gebruikte mijn computer om te e-mailen en de weersvoorspellingen na te gaan om een oogje op de boerderij te houden, maar soms zie je zo veel advertenties die beloven om snel geld te verdienen en ik kon het niet laten om eens een kijkje te nemen”.
Voor meer dan 30 jaar werkte Augusto als boer in een klein dorpje 250 kilometer buiten Lima (de hoofdstad van Peru). Hij begin een computer te gebruiken in 2005 en verkende het internet op zijn boerderij in 2008 toen hij een touch tone 56 kbit/s modem installeerde. Een paar jaar later had hij een DSL-lijn wat alles voor hem vergemakkelijkte. “Ik herinner me dat ik 15 minuten moest wachten om mijn e-mails te controleren met de touch tone. De meeste pagina’s wilden niet opladen en ik moest om 4 am opstaan omdat de lijnen dan minder druk bezet waren. Nu gaat het als de wind. Alles duurt minder dan een minuut en lijkt zo makkelijk”.
Als boer waren zijn inkomsten afwisselend. Gemiddeld verdiende hij 1000 SOLES per maand ($350). Voor de meesten onder ons is dit niet genoeg om de helft van de maandelijkse huur te betalen maar voor Augusto was dit genoeg om de eindjes aan elkaar te knopen en voor zijn familie in Peru te zorgen. Hij vroeg zich echter af of hij kon geld verdien met thuiswerk zoals sommige van de websites beweerden. In zijn vrije tijd begon hij zo veel mogelijk rond te surfen. Hij spendeerde slapeloze nachten op zoek naar een manier waarbij hij geen investeringen moest maken. Hoewel hij een visa debit card kon bemachtigen, wilde hij nog geen geld uitgeven.
Het duurde enkele maanden alvoor hij een zeer eenvoudige formule vond waarvan hij dacht dat hij ze kon gebruiken. Het bevatte geen persoonlijke risico’s en het concept was zeer duidelijk, dus hij had niets te verliezen. In het begin testte hij de formule en zorgde hij ervoor alles onder controle te hebben. alles bleek in orde te zijn tijdens die testperiode en dus beslisste hij om het te wagen.
De eerste dagen verdiende hij enkel $18 via een zeer conservatieve strategie. In de eerste week had hij $97 verdiend, in de eerste maand $967.
Hier hebben we een boer uit Peru, die het internet nooit had gebruikt alvorens 2008, die $976 verdiende (drie maal zijn salaris) in zijn vrije tijd! Lijkt niet zo ingewikkeld?

Vandaag left en werkt Augusto nog steeds op een boerderij. Hij veranderde niets, hoewel hij nu tot $2,000-$3000 per maand verdiend blijft hij trouw aan zijn roots. Het geld dat hij verdiend is voor zijn familie en hun noden. Hij hoopt om zijn kinderen op een dag in de VS naar school te kunnen sturen.
Dit is Augustos’ verhaal. Een ongelooflijk verhaal over een gewone man met een gewoon leven.

Website: http://www.underdogprosperitysystem.nl/

Bron: EMEA Persberichten