De website parkerenbijschiphol.net zal het makkelijker maken om de goedkoopste én beste parkeeraanbieder rondom Schiphol te vinden. Meer informatie is te vinden op de website van Parkeren Bij Schiphol: www.parkerenbijschiphol.net.

De website
De nieuwe website is zeer publiek- en gebruiksvriendelijk. De virtuele bezoeker kan vanachter de computer thuis alle parkeeraanbieders bekijken en zelf de keuze maken welke het beste is. De top 5 aanbieders kunt u in een makkelijk overzicht vinden op de website. Verder is er keuze uit 30+ parkeeraanbieders in de omgeving Schiphol. De site biedt onder andere de mogelijkheid parkeerplaatsen te reserveren, informatie per parkeeraanbieder te lezen. Onder informatie verstaat men: specificaties, tarieven, adressen en ook nog ervaringen van (tevreden) gebruikers. De mogelijkheid is er om zelf een ervaring toe te voegen bij een parkeeraanbieder.

Hoe werkt het?
U surft naar www.parkerenbijschiphol.net en in een aantal eenvoudige stappen kan de goedkoopste parkeeraanbieder worden uitgezocht. Het proces bestaat uit het invoeren van de parkeerdagen, het selecteren van de extra opties en de keuze hoe u wilt betalen. Na het afronden van de vergelijking, zult u een lijstje te zien krijgen waar u nog verder kunt onderzoeken of een van de parkeerbedrijven nou echt wat voor u is.

Website: http://parkerenbijschiphol.net/

Bron: EMEA Persberichten