magnetische verfborstelSommige van de grootste uitvindingen zijn ongelooflijk eenvoudige apparaten waarvan we denken : waarom kwamen wij hier nooit eerder op. De magnetische verfborstelhouder is één van die uitvindingen verdeeld voor de markt van relatiegeschenken door Mondial Gifts.

Op een eenvoudige, maar ingenieuze manier houdt hij je kwast veilig tijdens het uitvoeren van andere schildertaken. Een magnetische verfborstelhouder die U klikt op de zijkant van uw verfblik. De magneten aan de bovenkant hechten aan de metalen rand van uw penseel, waardoor de druppels terugvallen in het blik. Veel veiliger dan je borstel op de bovenkant te leggen waar hij druipt op de vloer of op de zijkant van het blik. Niet nodig te spreken over de rommel wanneer je per abuis tegen de uitstekende borstelsteel loopt en hem de kamer instampt.

De bovenkant bevat twee magneten. De bovenste magneet kan worden gebruikt als het blik vol is, waarbij je de haren van de borstel uit de verf houdt. De onderste kan je gebruiken als er minder verf in het blik zit.
En voor extra functionaliteit : het apparaat is voorzien van een blikopener op een van de handgrepen, zodat u niet meer op zoek moet naar die schroevendraaier, mes, klauwhamer, huissleutel … Ik heb ze al allemaal geprobeerd.
Standaard kleuren uit voorraad: Zwart, Rood en Blauw. Maar kan ook in Uw eigen PMS kleur vanaf 10.000 stuks. Vervaardigt in duurzaam ABS. Een perfect relatiegeschenk voor Batibouw.

Meer leuke relatiegeschenken : www.mondialgifts.be