Samsung heeft een nieuwe telefoon in de Samsung Galaxy familie aangekondigd, de Samsung Galaxy Ace (of S5830). Het nieuwe familielid in de reeks Samsung Galaxy toestellen is een stijlvolle, elegantie telefoon met veel mogelijkheden. Het toestel zal een unieke smartphone-ervaring bieden en consumenten de kans geven om de wereld van Android en connectiviteit te ontdekken.

Een nieuwe telefoon

Na het fenomenale succes van de Samsung Galaxy S, zal de Samsung Galaxy Ace aan de vele verschillende eisen van gebruikers die geen compromis willen sluiten tussen ontwerp en mogelijkheden voldoen.

De Samsung Galaxy Ace heeft met behulp van Samsung Applicaties en meer dan honderdduizend applicaties op de Android Market toegang tot eindeloze mogelijkheden van vermaak. Bovendien is snelle communicatie mogelijk met behulp van SWYPE tekstinvoer. De Samsung Galaxy Ace heeft ook de mogelijkheid om verbinding te maken met een WiFi-netwerk en de telefoon heeft toegang tot de Samsung Social Hub. De Samsung Social Hub geeft gebruikers de mogelijkheid om hun sociale netwerken en instant messengers te beheren vanuit een plaats.

Succes

Samsung zegt in een reactie erg blij te zijn met het enorme succes van de Samsung Galaxy S, die in 7 maanden wereldwijd meer dan 10 miljoen keer is verkocht. De Samsung Galaxy S, die verscheidene prijzen heeft gewonnen, heeft Samsung geïnspireerd om meer producten uit te brengen en meer mobiele ervaring op te doen. Samsung wil graag meer verbeteringen doorvoeren in toekomstige telefoons en ze geven aan dat ze meer leuke telefoons willen uitbrengen die toch erg stijlvol zijn.

Doelgroep

De Samsung Galaxy Ace is gemaakt voor consumenten die op zoek zijn naar een stijlvolle telefoon en toch veel plezier met hun telefoon willen beleven. De smartphone is simpel doch elegant en speciaal ontworpen voor jonge professionals en mensen die op zoek zijn naar nieuwe trends.

Specificaties

De Samsung Galaxy S is uitgerust met een 3,5” HVGA scherm op een compact en comfortabel toestel. De stijlvolle telefoon biedt ook voldoende mogelijkheden, dankzij de 800 MHz processor, Google Voice Search , een ThinkFree document viewer en een 5 megapixel camera met LED-flitser. De Samsung Galaxy Ace is een garantie voor genot.

Verkrijgbaarheid

De Samsung Galaxy Ace is nu beschikbaar en de meeste telecomaanbieders in Nederland hebben speciale aanbiedingen voor dit toestel. Deze aanbiedingen zorgen ervoor dat het toestel, ondanks het elegante uiterlijk, zeer betaalbaar blijft. Lokale telefoonwinkels hebben meer informatie over de beste Samsung Galaxy Ace aanbiedingen.

Het Smartphone Verbond

Het smartphone verbond is een ware autoriteit op het gebied van smartphones. Het verbond beschikt over een enorme bron van kennis met betrekking tot smartphones. Dit is niet beperkt tot de hardware, maar geldt ook voor de software.

Het doel van Het Smartphone Verbond is om lezers op het internet informatie te verschaffen over de nieuwste smartphones en technologieën. We willen dit doen in een taal die iedereen kan begrijpen, zodat mensen een beter geïnformeerde keuze kunnen maken bij het uitzoeken van een nieuw toestel zoals de nieuwe Samsung Galaxy Ace.

Samsung Galaxy Ace aanbieding

Website: http://www.phonehouse.nl/telefoon/samsung/galaxyace/

Bron: EMEA Persberichten