Persbericht

ScheduleOnce kondigt aan dat zij haar vergadering plannen applicatie heeft uitgebreid met betaalde versies. De gratis versie blijft beschikbaar, maar ter aanvulling is het nu mogelijk om een betaalde versie van $29 of $49 per jaar aan te schaffen. De betaalde versies zijn gevrijwaard van advertenties en zullen extra opties voor gevorderde gebruikers bevatten alsook voor hen die extra productiviteit nodig hebben. De betaalde versies zijn per onmiddelijk beschikbaar met een gratis 30 dagen uitprobeer termijn en kunnen worden aangeschaft op ScheduleOnce.nl via credit kaart of PayPal.

“Sinds de afgelopen vijf jaar hebben we hard gewerkt om de best mogelijke afspraken planner te maken” zei Rami Goraly, de CEO van ScheduleOnce. “Nu dat ons product solide is wordt het tijd om betaalde versies te introduceren welke fair geprijsd zijn en aantrekkelijk voor onze gebruikers. We weten dat vele gebruikers uitkijken naar deze versies en we maken ze graag beschikbaar.”

De startersversie is de gratis versie. Het biedt alle basismogelijkheden en laat in beperkte mate advertenties zien. De premium versie is de instap betaalversie. Geprijsd tegen $29 per jaar biedt het advertentie-vrij gebruik en de mogelijkheid om met meerdere Google Calendars te werken. Het professionele pakket is het meest geavanceerde en is geprijst tegen $49 per jaar. Met de afspraken mode is het mogelijk om afspraken online te accepteren en ze gelijk in je agenda te plannen. Voeg dat toe aan de mogelijkheden van de goedkopere versie en je hebt een eenvoudige en efficïente oplossing voor het maken van klantenafspraken voor uw bedrijf.

De meeste oplossingen voor het maken van klantenafspraken  zijn complex en moeilijk te beheren, wat het ondoenlijk maakt voor kleine bedrijven gerund door slechts een of twee personen. Vervolgens zijn deze oplossingen geprijsd tegen ongeveer $20 per gebruiker per maand. Met de nieuwe premium versie kunnen individuen en kleine bedrijven onmiddelijk hun eigen afsprakenplanner pagina met eigen stijl maken en beginnen met het ontvangen van klantenafspraken oline voor slecht $49 per jaar, ongeveer een vijfde van wat een traditionele oplossing kost. Individuen en kleine bedrijven welke profiteren van de nieuwe premium versie zijn onder andere makelaars, recruiters, fotografen, business coachers, gezondheidszorg professionals en ieder klein bedrijf dat op een efficïente manier haar tijd verkoopt.

ScheduleOnce gaat door met het verbeteren van haar versies met nieuwe opties en mogelijkheden. Sommige opties zullen beschikbaar worden gemaakt voor alle versies, terwijl andere alleen beschikbaar zullen zijn voor de premium of de professionele versie. De nieuwe versies hebben geen invloed op de bestaande versies welke dezelfde functionaliteiten behouden als voorheen.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform