De SD TabletWear Advanced iPad 3 case is verkozen tot Mobile Fun’s beste iPad hoes.  De stevige hoes is gemaakt van imitatieleer en bevat een standaard waarmee de iPad in meer dan 20 verschillende kijkhoeken kan worden geplaatst.

Met een totaal van 158 reviews krijgt de SD TabletWear Advanced iPad 3 / iPad 2 Case in Zwart een gemiddelde score van 4.7 uit 5, wat het absoluut de meest verkochte en best beoordeelde iPad case en iPad accessoires maakt.

Een klant uit Amsterdam schrijft:

Mooi mapje, strak. Zit goed om de ipad heen. Je kan hem in 20 of meer standen zetten wat super relaxt is. Maakt niet uit in welke houding je zit, je kan je ipad altijd goed plaatsen. Ziet er “duur” uit. Beter heb ik ze niet in NL kunnen vinden, al helemaal niet voor die prijs…

De case is verkrijgbaar in zwart, wit, paars, rood en roze en heeft uitsparingen voor alle poorten en functies. De case werkt ook met de iPad 2 en iPad 3 slaap sensor.

De case werd als beste beoordeeld door Mobile Fun’s klanten in een survey die liep van april tot augustus 2012 over tevredenheid onder de iPad 3 accessoires.