Rotterdam, 10 februari 2010.

De Rotterdamse webshop www.vivavibrator.nl verkocht in de afgelopen weken tientallen 18 karaats gouden vibrators met een aanschafprijs van 1200€. De verklaring? Te zien aan de e-mail adressen van deze klanten hebben de bankiers hun dertiende maand binnen!

Terwijl de maatschappelijke onrust over bankiersbonussen wereldwijd toeneemt, is webwinkelier Jos Schaeffer dolgelukkig met het toegenomen zelfvertrouwen van de bankiers. Via zijn webshop verkoopt Schaeffer vibrators in allerlei prijsklasses. Gedurende de financiële crisis merkte hij dat er meer vraag was naar de meer betaalbare types. Sinds eind december lijkt dit echter helemaal te zijn omgeslagen. We verkopen de allerduurste vibrators alsof het warme broodjes zijn, dit wordt een topseizoen! aldus Schaeffer.

Veel webshop klanten gebruiken hun zakelijke e-mail adres, zodat duidelijk wordt wie hun werkgever is. De allerduurste vibrator, het 18 karaats gouden exemplaar, wordt met name gekocht wordt door mensen werkzaam bij een bank. Webwinkelier Schaeffer zegt hierover: Die bankiers hebben waarschijnlijk een bonus binnen of maken elkaar gek bij het koffie apparaat. Ik kan natuurlijk in verband met de privacy niet vertellen welke bank e-mail adressen er vaak voorkomen, maar het lijkt alsof de ultra luxe vibrator erg populair is bij medewerkers van twee specifieke Nederlandse banken.

Over Vivavibrator
Vivavibrator wordt door haar klanten gezien als dé vibrator specialist op het internet.

Noot aan de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met:
Jos Schaeffer
Kastanjeplein 137
3053 CC Rotterdam
www.vivavibrator.nl
[email protected]
Tel: 010-2237660

Website: http://www.vivavibrator.nl