De meeste mannen kennen het wel: een beeldschone jongedame in je buurt. Wellicht wil je haar de hemel in prijzen om haar fantastische verschijning? Spryng maakt het mogelijk. Wanneer het meisje in kwestie deelneemt aan de FHM Buurmeisje verkiezing, kun je per SMS jouw stem uitbrengen. Voor deze SMS verkiezing wordt Spryng’s Premium SMS dienst gebruikt.

 

Dit wordt het derde jaar dat Spryng – Making Business Mobile, de SMS applicatie aan For Him Magazine levert voor de FHM Buurmeisje verkiezing. De oerhollandsche Miss-verkiezing, die ieder jaar meer faam en glorie vergaart, kan op deze manier het publiek een eenvoudige en mobiele stemmethode aanbieden. De Premium SMS applicatie van Spryng ontvangt de stem en stuurt automatisch een SMS bericht terug: zo helpen FHM en Spryng de Nederlandse schonen naar de top!

 

Het gebruik van een Premium SMS campagne is een geliefd marketingmiddel door haar grote toegankelijkheid; immers, de doelgroep heeft enkel een mobiele telefoon nodig. Tevens betaalt Premium SMS zichzelf direct terug. U kunt met Premium SMS de meest uiteenlopende diensten opzetten om eenmalig of in de vorm van een abonnementsdienst betalingen te ontvangen. Zo wordt omzet genereren een fluitje van een cent. Over centen gesproken: u kunt zelf bepalen welk tarief per SMS u vraagt. De uitbetalingen welke Spryng uitkeert, zijn de scherpste uitbetalingen in Nederland en België.

 

Spryng heeft zich door de jaren heen een goede partij bewezen als fournisseur van SMS diensten. Met een prestigieus klantenbestand, waaronder ABN AMRO, KLM, Randstad, Santander en 6,000 eindgebruikers wereldwijd, opereert Spryng zowel in binnen- als buitenland. Ruim tachtig landen hebben voor Spryng de deuren geopend om haar Premium SMS campagnes te laten draaien en voor het versturen van bulk SMS is dit wereldwijd mogelijk.

 

Wilt u uw eigen Premium SMS campagne opzetten? Met een eigen Concept & Development afdeling kunnen wij ook op maat gemaakte SMS toepassingen aanbieden. Dus heeft u een spectaculair marketingplan voor in Nederland, of vindt u dat al die andere mooie buurmeisjes in het buitenland ook een verkiezing verdienen? Doorbreek dan de grenzen met de Premium SMS diensten van Spryng.

 

Voor meer informatie ga naar www.spryng.be of neem telefonisch contact op met Spryng op nummer +31(0)20 770 3005.