Leukpresentje.nl, webshop in het versturen van cadeautjes heeft wel degelijk last van een stakingsactie van TNT Post. Een alternatieve actie is dan ook meer dan welkom.

Dat postbodes in actie komen daar kan Dianca Schüssler oprichtster van de webshop www.leukpresentje.nl best inkomen. Maar laat nu niet de webshops de dupe worden. Een andere manier om in actie te komen is volgens haar om post zonder porto te bezorgen op 25 en 26 november.

De medewerkers van Leukpresentje.nl hebben dagelijks te maken met de postbezorgers van TNT Post. Het is duidelijk, de postbezorgers zijn machteloos, willen een statement maken maar vinden het tegelijkertijd toch ook best lastig om klanten hiermee lastig te vallen. Webshops zoals Leukpresentje.nl ondervinden gelijk schade als de post een dag niet bezorgd wordt. Is er iemand jarig dan wil je diegene heel graag op de dag zelf feliciteren en niet een dag later aldus Dianca Schüssler. Een beter alternatief is volgens haar dan ook om volgende week donderdag en vrijdag de post portovrij te bezorgen. Kom in actie. Maak een duidelijk statement naar de TNT organisatie en bezorg de post portovrij. Uiteraard zal Leukpresentje.nl dat voordeel doorberekenen aan haar klanten voegt ze er aan toe.

Over Leukpresentje.nl
www.leukpresentje.nl is de site waar je meer stuurt dan een kaartje. Je kunt een keus maken uit veel leuke presentjes tot 25 euro voor diverse gelegenheden. De leuke presentjes worden verstuurd met een wenskaart incl. persoonlijke boodschap en verpakt in een luxe kleurrijke silkbag die opvalt op de deurmat.
Leukpresentje.nl heeft de ambitie de grootste te worden in het versturen van cadeautjes tot 25 euro en verstuurt na 1 jaar online te zijn al honderden presentjes per week. Leukpresentje.nl is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Contactgegevens
Kijk voor gedetailleerde informatie op de website www.leukpresentje.nl of contacteer Dianca Schüssler.
Leukpresentje.nl.
Dianca Schüssler
E: [email protected]
Pijnacker, 16 november 2010

Website: http://www.leukpresentje.nl

Bron: EMEA Persberichten