APELDOORN – Goede/professionele trouwfotografen zijn erg gewild en worden lange tijd van tevoren al gecontracteerd voor het verzorgen van de trouwreportage voor bruidsparen op de mooiste dag van hun leven. Award-winning trouwfotograaf Allround Fotografie uit Apeldoorn bespeurt de trend dat bruidsparen hun trouwfotograaf steeds vroeger boeken.

“Voorheen hadden we vaak ad hoc boekingen voor een trouwreportage binnen één à twee weken en dikwijls enkele maanden tot een half jaar vooruit. Maar op dit moment hebben we al boekingen voor najaar 2012 en zomer 2013 staan”, aldus Eduard de Boer van Allround Fotografie.

Allround Fotografie komt altijd met twee trouwfotografen. Hierdoor krijgt het bruidspaar nog meer verschillende mooie foto’s als dierbare herinnering aan HUN mooiste dag. De honderden trouwfoto’s worden binnen tien werkdagen na de trouwdag per aangetekende post op DVD toegestuurd. Als het bruidspaar toestemming geeft voor publicatie van hun trouwfoto’s op Internet, dan ontvangen zij ook een flitsende diashow met muziek, met daarin de mooiste foto’s van de dag op DVD en in HD-formaat.

Standaard levert Allround Fotografie geen trouwalbum, behalve bij het meest-gekozen “All-Inclusive” pakket. Daarbij ontvangt het bruidspaar een ingeplakt trouwalbum, waarbij zij kunnen kiezen uit een album waarin de foto’s strak zijn ingeplakt, of een soort van scrapbook-achtig trouwfotoalbum.

Dat de gefotografeerde bruidsparen meer dan tevreden zijn over hun bruidsreportage blijkt wel uit de positieve recensies die op de site prijken. Ook cijfermatig steekt Allround Fotografie met kop en schouders boven een aantal (veelal goedkopere) trouwfotografen uit. Op het moment van schrijven van dit artikel gaven 56 bruidsparen gemiddeld een 9,4 als beoordeling (op een schaal van 1 tot 10).

De beschikbaarheid van de trouwfotografen is online in realtime te controleren. Mocht er op een datum reeds een trouwreportage staan, dan is er nog geen bruid of bruidegom overboord. Want omdat Allround Fotografie bestaat uit een team van 6 professionele trouwfotografen, kan er vrijwel altijd nog een tweede bruidsreportage worden uitgevoerd op dezelfde datum.

Website: http://www.allround-fotografie.com/bruidsreportage/

Bron: EMEA Persberichten