Vanuit een vakantiehuis in Zwitserland is nu ook de zomer in dit prachtige land erg interessant! Zo kan de klant in augustus het spectaculaire wind en kitesurf toernooi in Silvaplana vlakbij het mondaine St. Moritz gelegen bijwonen, of culinair genieten van het foodfestival in Zermatt .

Tijdens dit foodfestival kan onder andere genoten worden van een exclusief ontbijt in een gondeltje naar de Matterhorn!

De klant kan bij Interhome kiezen uit vakantiehuizen in Zwitserland verspreid over heel het land. De bekende Zwitserse regio Wallis heeft een ruime selectie van goede en luxe vakantiehuizen in bijvoorbeeld Nendaz, Crans Montana, Saas Fee en Verbier. Object Nr.: CH3920.60.1

In Wallis zijn tevens de hoogste bergen van Europa te vinden.

Met 4634 meter hoogte is de Dufourspitze de hoogste berg van Zwitserland!

Zo kan de klant vanuit het vakantiehuis in Zwitserland lange wandelingen door de bergen maken of de Zwitserse steden verkennen!

Door de zuidelijke ligging van Zwitserland is het in de zomer nog lang aangenaam zomerweer. De regio Wallis loopt tot aan het meer van Genève, in de zomer een prachtige plek om te genieten van het prachtige weer!

Bij Interhome heeft de klant maar liefst de keus uit ruim 3000 vakantiehuizen in Zwitserland.

Hier kan men ook met korting skipassen bestellen bij de huur van een vakantiehuis in Zwitserland.

Noot voor de redactie

Interhome is marktleider in bemiddeling van ruim 32.000 exclusieve vakantiehuizen, appartementen en chalets in 28 landen wereldwijd. Interhome verhuurt uitsluitend vakantiehuizen van privéhuiseigenaren, maar ook op vakantieparken. Met de meer dan 46 jaar ervaring op het gebied van verhuur van vakantiewoningen onderscheidt Interhome zich op een innovatieve manier. Interhome Nederland is gevestigd in Rijswijk, het hoofdkantoor in Zürich en is 100% eigendom van de Hotelplan Travel Group.

www.interhome.nl