Zo reist u ruitvriendelijk.

Houdt u van een zonnetje op reis? Natuurlijk! De zon maakt alles mooier, lekkerder en leuker. Maar de zon is minder leuk in uw auto. Een sauna op vier wielen is niet enkel onaangenaam, het is ook een gevaar voor uw autoruiten. Zeker in combinatie met een krachtige airco. De airco niet te hard zetten en de wagen langzaam afkoelen is heel belangrijk. Maar het is ook een goed idee om de zon zoveel mogelijk buiten te houden. Dat kan bijvoorbeeld met zonneschermen.

Met Autoglass Clinic houdt u nu gratis de zon buiten
Keep it cool! De zon is zalig, maar niet in uw auto. Laat de zon daarom uw wagen zo weinig mogelijk opwarmen. Dat kan onder meer door zonneschermen te gebruiken. Nu kan dat zelfs gratis! Wie in augustus een vestiging van Autoglass Clinic bezoekt, krijgt van ons zomaar een setje zonneschermen cadeau. Laat de zon dan maar volop schijnen, waar u ook bent.

Toch een probleem? Wij helpen u ook op reis!
Hebt u op reis toch een sterretje in uw autoruit of erger? Reken dan in binnen- en buitenland op Autoglass Clinic. Eén belletje volstaat:

Nog vier zonnige autoruittips voor op reis
Zitten er in de koffer ook een aantal harde voorwerpen? Let dan extra op als u de achterklep van uw auto dichtgooit. Stevige koelboxen, strandstoelen of koffers kunnen uw autoruit heel gemakkelijk beschadigen.
Ook in het buitenland zorgen opspattende steentjes voor sterretjes in de voorruit. Voldoende afstand houden is een goed idee om dit te voorkomen.
Een diefstal in een auto wordt vaak gepleegd door de ruit te breken. Dit kunt u vermijden door uw dvd-speler, iPad, draagbare gps of andere waardevolle zaken alleen onzichtbaar in uw auto achter te laten.
Zit het toch even tegen en hebt u schade aan een autoruit? Dan helpen wij u graag uit de nood. Tip: programmeer vooraf het servicenummer van Autoglass Clinic in uw gsm: +32 70 233 234. Ook in het buitenland staan wij graag voor u klaar!

Voor meer info surf naar http://www.autoglassclinic.be.

Website: http://www.autoglassclinic.be

Bron: EMEA Persberichten