Na het uitzoeken zijn we zeer geinteresseerd geraakt over de Visa Greencard. Visa Greencard is speciaal ontwikkeld voor mensen die het milieu zeer belangrijk vinden. Het werkt als volgt:

www.visagreencard.nl

Betaal met Visa Greencard en draag bij aan een betere wereld!

De Visa Greencard is een Visa betaal- en creditcard met dezelfde eigenschappen als elke andere Visa kaart. Het unieke van de Greencard is dat de kaart uw aankopen kosteloos “groen” maakt. Bij elke aankoop met uw Greencard wordt bepaald hoe milieubelastend de aankoop is. Visa Greencard compenseert vervolgens de CO2-uitstoot door o.a. bomen aan te planten en te investeren in duurzame energie.

De Visa Greencard behoort tot één van de voordeligste creditcards van Nederland. Voor elke andere creditcard betaalt u elk jaar ongeveer 30 euro, de Visa Greencard is € 25,- per jaar!

De Visa Greencard biedt u alle voordelen van het wereldwijde betaalgemak van Visa, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld!
Visa staat bekend om zijn betrouwbaarheid: Een creditcard die zekerheid biedt. U kunt wereldwijd op meer dan 20 miljoen adressen op een gemakkelijke en veilige manier betalen met uw Visa Greencard. De acceptatiepunten zijn te herkennen aan het Visa-logo. Ook kunt u uw Visa Greencard veilig gebruiken voor internetbetalingen, hotelreserveringen, autohuur, tolwegbetalingen, telefoneren en nog veel meer.

De mens en de aarde volgens ClimaCount
In onze huidige snelle maatschappij is het nog niet zo eenvoudig om de link te leggen tussen onze dagelijkse keuzes en de toekomst van onze planeet. ClimaCount wil mensen op een eenvoudige, persoonlijke en betrouwbare manier de mogelijkheid bieden om hun impact op het milieu te beperken.
Het ClimaCount CO2 Compensatie Programma verbindt de dagelijkse keuzes van mensen aan een heldere belofte: elke keer dat ze betalen met een creditcard die aan het ClimaCount-programma is gekoppeld, weten ze zeker dat elke ton CO2 die met hun aankopen gepaard gaat volledig wordt gecompenseerd en dat hun aankoop CO2-neutraal is.
ClimaCount wil een wereld waarin consumenten honderd procent CO2-neutraal kunnen leven en weten dat hun keuzes de toekomst van onze planeet positief beïnvloeden.

www.visagreencard.nl

Website: http://www.creditcard-ervaringen.nl/visa-greencard-aanvragen-voor-maar-25-euro-en-hiermee-ook-het-milieu-helpen/

Bron: EMEA Persberichten