Sinds enkele weken is in de Van Hoytemastraat in Benoordenhout een nieuwe winkel voor goudaankoop in Den Haag gevestigd. De Goudwaag, goudinkoper sinds 2011, had deze week wel een heel bijzondere klant. En dame betrad de winkel die zojuist voor goudinkoop in Den Haag naar een zogenaamde mobiele goudinkoper was geweest. Dat zijn mensen die een dagje ergens zijn, goud opkopen en de volgende dag weer elders zijn. Om een lang verhaal kort te maken, de dame in kwestie had een hoge goudprijs voor haar oude goud voorgespiegeld gekregen in en folder en was daar op afgekomen.

Zo gaat het vaak: krantenadvertenties of folders lokken met een hoge goudkoers, die achteraf niet reëel bijkt te zijn. Het gaat vaak niet om de koers die de mensen krijgen, maar om de speculatieve beurskoers die de handelaar zelf niet eens krijgt. Zo zijn er inkopers die het presteren te adverteren met goudkoersen hoger dan de beursprijs. “Hoe willen die iets verdienen?”, zo vraagt de eigenaresse van de Goudwaag zich af. Vandaar dat zij niet meedoet aan het beloven van gouden bergen. “Ik moet er ook iets aan verdienen, en daar ben ik heel eerlijk over”, aldus eigenaresse Naomi Weststrate-Irak.

De betreffende klant kreeg een heerlijke cappuccino en het goud werd op karaat gesorteerd en voor het oog van de klant gewogen op een geijkte weegschaal. Dat had de dame niet eerder gezien, zo was het bij de eerste aankoop van goud door de ambulante inkoper niet gegaan. Bij de Goudwaag bleek zij voor de inkoop van goud twee maal zo veel voor haar goud te krijgen als bij het bod dat ze eerder die dag van de mobiele goudaankoper had gekregen.

Haar advies: ga naar een eerlijk adres. Daar is de Goudwaag er zeker één van, met bovendien een vertrouwde en elegante ambiance. De eigenaresse voegt eraan toe: “mijn familie in Duitlsland heeft een lange ervaring in de goudaaankoop. Daarvan profiteer ik nu in Den Haag met mijn kennis en ervaring.” U kunt bij de Goudwaag in Den Haag Benoordenhout dan ook alles gratis komen laten taxeren, het verplicht u tot niets. Oude sieraden, oud goud, oud zilver, zilveren bestek, baren, munten en zelfs gouden tanden en kronen. “U krijgt bij ons gegarandeerd een eerlijke prijs voor uw oude goud“, aldus de sympatieke eigenaresse van De Goudwaag.

De Goudwaag
Van Hoytemastraat 113
2596 EP Den Haag
070-3243269

Website: http://www.degoudwaag.nl

Bron: EMEA Persberichten