Met online warenhuis Wehkamp.nl gaat het tijdens de crisis steeds beter. Mensen kopen steeds meer online en dit komt voornamelijk door de crisis, zegt topman Paul Nijhof in een interview met het AD. Veel mensen besparen veel tijd en geld al om niet naar de winkels toe te gaan, maar eenvoudig de winkel te openen op hun computer.

Wehkamp catalogus

Het assortiment wat Wehkamp biedt in haar webwinkel, ook wel de catalogus van nu, is enorm. Met ruim 163.000 artikelen online speelt Wehkamp enorm in op wat consumenten het liefst willen, al het gemak op 1 plek! Men hoeft volgens Nijhof niet meer naar diverse websites, maar kan alles vinden bij Wehkamp in de webwinkel. Zo wordt Wehkamp langzaam maar zeker alle winkelstraten in één.

Online shoppen of Offline shoppen

Volgens de Wehkamp topman is de kans dat stenen winkels blijven bestaan maar op 1 manier mogelijk en dat is dat de winkels zich moeten onderscheiden. Dit kan door een bepaalde specialisatie zijn, waarbij men advies kan inwinnen bij de werknemers van de winkel. Ook zullen winkels die een breder concept zoals inclusief een restaurant een goed concept zijn om te overleven. Offline shoppen zal nooit z’n charme verliezen, maar winkels zullen altijd een gevecht houden tussen online en offline. Zo is er nu een hype waarbij mensen online shoppen en besparen met een kortingscode.

Wehkamp kortingscode

Wehkamp heeft in september 2012 ook een kortingscode vrijgegeven waarbij consumenten extra korting konden krijgen op producten naar keuze. Deze kortingscode was al eerste te vinden op e-Kortingscode, de plek voor alle aanbiedingen en kortingscodes van meer dan 800 online winkels. Deze Wehkamp kortingscode gaf €10,- korting op je hele bedrag en draagt ook zij haar steentje bij om consumenten te helpen besparen. Als consument lid worden van een kortingssite als e-Kortingscode.nl is dus een goede bespaartip, zeker als je als eerste op de hoogte wilt zijn van de Wehkamp kortingscodes.