Tampere, Finland 19-03-2010

www.radio86.nl bestaat 6 maanden

De Nederlandse website www.radio86.nl bestaat 6 maanden. In September 2009 is deze aan het aanbod van Radio86 toegevoegd en sindsdien is de site uitgegroeid tot een rijke informatiebron voor iedereen die meer wil leren over China.

Op de website vindt de bezoeker onder meer artikelen over reizen, cultuur en geschiedenis, maar ook dagelijks het laatste nieuws en zakelijke informatie. Daarnaast zijn er regelmatig prijsvragen waarbij unieke prijzen te winnen zijn en voorspelt een Chinese horoscoop elke maand de toekomst.

De inhoud wordt aangeleverd door een team van journalisten uit tien verschillende landen waaronder Nederland. Zij schrijven dagelijks nieuwsitems en achtergrondartikelen en produceren radio uitzendingen en podcasts.

De wereldtentoonstelling in Shanghai dit jaar is een belangrijke gebeurtenis voor China en deelnemende landen. Een aantal journalisten van Radio86 zal naar Shanghai afreizen om verslag te doen van de gebeurtenissen aldaar.

Het bezoekersaantal van www.radio86.nl neemt elke maand toe en reflecteert de belangstelling in de Volksrepubliek. Radio86 zal in deze interesse blijven voorzien door middel van nieuws, achtergrondinformatie, interviews, reisverslagen en nog veel meer.

Radio86 werkt samen met China Radio International en heeft als visie een platform te creëren waar wederzijds begrip en kennisuitwisseling centraal staan. Zij stelt zichzelf ten doel op objectieve wijze verschillende landen uit de westerse samenleving in contact te brengen met China en vice versa.

//Einde bericht

Contact gegevens:
Maarten van Rijn
Journalist Radio86
[email protected]
Tel: +358 3 41089016

Website: http://www.radio86.nl