De gratis digitale sportzender EXQI SPORT besteedt dit jaar heel wat aandacht aan het offroadfietsen. Op donderdag 3 maart om 18u is de eerste aflevering te zien van EXQI Rocky Roads. Dit wekelijks magazine bestaat uit, onder andere, wedstrijdverslagen van de Europese topraces van de voorbije week en vooruitblikken op toertochten. Mountainbike-legende Filip Meirhaeghe is eveneens opvallend aanwezig in EXQI Rocky Roads. Hij beantwoordt kijkersvragen en heeft een culinair onderonsje met een zwaargewicht uit de Belgische offroad- of wielerwereld.
Filip Meirhaeghe: “Ik ben blij dat ik kan meewerken aan het allereerste volwaardige televisieprogramma over mountainbiken en alles wat met offroad te maken heeft. De fanaat krijgt eindelijk een gespecialiseerd programma en de spectaculaire beelden zullen er voor zorgen dat elke kijker kan genieten van EXQI Rocky Roads.”

EXQI Rocky Roads is een samenwerking van EXQI SPORT met de Belgische afdeling van rockyroadsnetwork.com (het vroegere MTB-live.com).

http://www.exqirockyroads.be

Website: http://www.youtube.com/watch?v=W5ZMRb53nsc

Bron: EMEA Persberichten