Nieuw landelijk keurmerk garandeert zakelijke rijder van zekerheid en gemak

Inmiddels zijn de LeaseProf Service Centers door bijna heel Nederland te vinden. LeaseProf is de naam van het keurmerk dat staat voor vakkundig onderhoud en service aan lease auto’s. Professionele Bovag garagebedrijven die het vignet dragen, beschikken over goed opgeleid personeel. Monteurs die gespecialiseerd zijn in onderhoud reparaties aan elk merk en elk type auto. Iets dat de zakelijke rijder veel voordelen biedt. Zo verlopen service- en onderhoudsbeurten snel, vakkundig en tegen een scherpe prijs. Haal- en brengservice is gratis. En indien gewenst, regelt LeaseProf Service Centers vervangend vervoer.

Onderhoud lease auto
Elke leaseklant is bij LeaseProf Service Centers zeker van gekwalificeerde automonteurs die vakkundig onderhoud plegen. Doordat LeaseProf een landelijk netwerk heeft, kan ze constante en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Deze kwaliteit wordt vanuit de organisatie gegarandeerd, gecontroleerd en ondersteund. Het beantwoordt in elk opzicht aan de wensen en eisen van de zakelijke autorijder.

Elk merk lease auto
De vakmensen van de LeaseProf-autobedrijven beschikken over actuele kennis van de laatste autotechnieken. Ongeacht merk waaronder BMW, Mercedes, Ford, Opel, Toyota, Volkswagen, Skoda, Seat, Peugeot onderhoud en service. Zij voeren elke vorm van onderhoud, service en reparatie aan auto’s vakkundig uit. Altijd volgens specificaties van de fabriek. Fabrieksgarantie blijft dan ook absoluut van gewaarborgd.

Snel een afspraak
Bij ieder LeaseProf-bedrijf staan helderheid en duidelijkheid hoog in het vaandel. Wie een afspraak maakt, kan gegarandeerd binnen vijf werkdagen terecht. Bij vragen of een onverhoopte klacht weet de leaserijder direct bij wie er kan worden aangeklopt. Voor dergelijke zaken heeft elk LeaseProf-bedrijf namelijk een vaste contactpersoon.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie over de LeaseProf-organisatie kunt u contact opnemen met LeaseProf Service Centers, Raymond Uijtendaal telefoon 0162-497480

Website: http://leaseprof.nl/

Bron: EMEA Persberichten