Een internationaal duet dat de Verenigde Staten en Europa samenbrengt in een synergie van stemmen en koren die versmelten tot een aangrijpende groovy en jazzy melodie. Een briljante gezongen conversatie rond het thema scheiding. Een dialoog waarin de stemmen balanceren op een swingend ritme dat ons onderdompelt in een wereld vol emotie.

De productie, de muziek en de arrangementen zijn van Robert Lauri. Andrea “Dreah” Pennington schreef de tekst. Het duet Pennington-Lauri is een geslaagde combinatie waarin beide artiesten hun grote talent demonstreren. “Time is Over” is een betoverende song die de harten beroert en diep doordringt in de ziel. De warme, jazzy stem van Andrea en het ongelooflijke stembereik van Robert Lauri vormen een wonderlijke harmonie. Het resultaat is pure magie, een unieke combinatie van arrangementen en muzikale stijlen.

Dr. Andrea Pennington groeide op in een artistiek milieu, ze zong, danste en trad regelmatig op in schoolproducties en in het theater van haar geboortestad.

In haar studie geneeskunde concentreerde ze zich op anatomie, fysiologie en biochemie. Bijna vier jaar lang was ze medisch directrice en woordvoerster van de zender Discovery Health Channel – die werd vervangen door het Oprah Winfrey Network. Na een succesvolle carrière als arts bij de televisie, treedt ze nu op als zangeres.

Robert Lauri is al sinds jonge leeftijd auteur, componist en zanger. In zijn muzikale carrière van meer dan dertig jaar heeft hij verschillende hits gecomponeerd en was hij een welkome gast op prestigieuze internationale podia.

In de muziekstijl van Robert Lauri versmelten arrangementen uit verschillende muzikale werelden. Hij werd onder meer beïnvloed door New Age, etnische muziek, wereldmuziek en country. Hij componeerde ook filmmuziek voor verschillende filmgenres. Hij weet de harten van een breed publiek trefzeker te raken met zijn talloze arrangementen vol tederheid en emotie. Robert Lauri is een visionaire componist. Hij heeft een unieke stijl. Elk album opent de deur naar een ‘andere wereld’. Hij produceert constant en zonder onderbreking.

De video van Time is Over werd gemaakt door een talentvolle Italiaanse artieste, Anna Clara Passarelli. Dit is lang niet de eerste video die ze voor Robert Lauri maakt. Al haar video’s zijn te bekijken op de websites van Robert Lauri. Anna Clara Passarelli is sinds haar prille jeugd gepassioneerd door video’s en dans. Ze begrijpt de muzikale wereld van Robert Lauri en vertaalt hem feilloos in sublieme beelden.

De single “Time is over” is vanaf begin december beschikbaar op de downloadsites.

Website: http://www.robert-lauri.com

Bron: EMEA Persberichten