Nederland is naarstig online op zoek naar informatie over de ‘Bachelor’. Lars Vreugdenhil, de vrijgezel uit het televisieprogramma van RTL4, is in de maand juni de meestgezochte Bekende Nederlander bij personenzoekmachine 123people. De aantrekkelijke vrijgezelle ondernemer koos uiteindelijk voor de verleidelijke Karin, maar de relatie bleek geen lang leven beschoren.

Sterren uit realitytelevisieprogramma’s doet het traditioneel goed in de maandelijkse top 10 van 123people. Zo werd de maand mei gedomineerd door Secret Story en ‘gewonnen’ door Peter Mijnen, winnaar uit ‘Wie kiest Tatjana?’ met Tatjana Simic.

Opvallende personen in de lijst in juni zijn de wegpiraat die met 300 km/h door de bebouwde kom zou hebben gereden en de vrouw die was aangehouden omdat zij in New York fietste met een kort rokje. Maandelijks publiceert 123people de namen van de – bekende, maar ook minder bekende – personen die als trending topic in het Nederlandse nieuws zijn geweest en wiens namen daardoor vaak werden gezocht op 123people.nl.

Top 10 personen zoeken bij 123people in juni 2011:

  1. Lars Vreugdenhil, de vrijgezel uit datingshow De Bachelor
  2. Jasmijn Rijcken, korte rokjes dragende fietster werd aangehouden in New York
  3. Marije Braber, vriendin van Chris Zegers, is zwanger

Voor de volledige lijst, bezoek de blog van 123people.

Website: http://www.123people.nl/

Bron: EMEA Persberichten