28 oktober, Homefitness 4 you heeft het exclusieve Platinum by Tunturi dealerschap verworven. Zij zijn hiermee één van de 10 verkooppunten in Nederland. De Platinum by Tunturi productlijn is een compleet gamma van fitness apparaten voor de semi professionele markt en de veeleisende thuis fitnesser.

Om dit heugelijke feit te vieren werd er op woensdag 27 oktober een klein feestje in de winkel gehouden. Salesmanager Onno Laarman en Wim de Weerd, Accountmanager van Tunturi, verhandigden eigenaar Robert Theuws, het bijbehorende exclusieve “ Platinum by Tunturi Dealer certificaat”. Robert: ”De nieuwe productlijn van Tunturi sluit naadloos aan op onze collectie, en om deze productlijn exclusief te mogen verkopen, is fantastische aanvulling op ons assortiment en een hele eer voor ons. En het is gewoonweg een parel in ons fitness assortiment!”

Platinum by Tunturi dealerschap wordt alleen toegekend aan dealers die net die stap extra voor hun klanten doen en al jaren gerenommeerd Tunturi dealer zijn. Onno Laarman, salesmanager bij Tunturi: “We belonen onze veelbelovende dealers graag. Met de verkooprechten van onze exclusieve ‘Platinum by Tunturi’-lijn zal voor de dealers dit hogere segment zeer zeker voor een uitbreiding in klanten zorgen.”

Tunturi is sinds 1922 actief op de markt van apparaten voor thuisfitness. Het bedrijf heeft vele patenten op haar naam staan. Met de introductie van Platinum by Tunturi is de productlijn verder uitgebreid naar nieuwe segmenten. De nieuwe Platinum by Tunturi producten zijn vanaf nu te bewonderen in de winkel aan de Elsenakker 12a te Bergeijk en op de website www.homefitness4you.nl U bent van harte uitgenodigd om de apparaten te komen bekijken en te testen! Het professionele verkoopteam staat voor u klaar om u het fijne ervan te vertellen. Voor meer informatie over de Platinum by Tunturi productlijn kunt u ook kijken op de website van Tunturi onder de kop “Platinum serie

Website: http://www.homefitness4you.nl

Bron: EMEA Persberichten