It’s Showtime vandaag op je mobiele telefoon

Amsterdam, 29 maart 2010:

European Fighting Netwerk (EFN) lanceert op 29 maart 2010 het eerste GRATIS It’s Showtime Kickbox video kanaal op de mobiele telefoon. Vanaf vandaag zullen exclusieve beelden waaronder hoogtepunten, interviews, uitslagen en trainingen van de Europese evenementen worden uitgezonden op de mobiele telefoon.

In samenwerking met blendedmedia, het bureau voor nieuwe media en gebruikmakend van de interactieve applicatie van mobYclips, heeft EFN besloten om haar portfolio uit te breiden op het mobiele platform. Aanmelding geschiedt door middel van het versturen van een SMS bericht naar 5040 met de tekst “showtime”. Vervolgens ontvangt de gebruiker een SMS met een internetlink waarmee de mobYclips speler eenvoudig kan worden geïnstalleerd op de mobiele telefoon.

European Fighting Network is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste vechtsportorganisatie in Europa. Sinds de K-1 zijn finale organiseert in het kleinere Yokahoma Stadium in Japan is het jaarlijks terugkerende evenement in de Amsterdam ArenA nu zelfs het grootste Kickboxevenement ter wereld. Daarnaast worden er ook diverse grote It’s Showtime evenementen georganiseerd in andere landen zoals o.a. Tsjechië, Hongarije, België Italië en Griekenland

Gebruikmakend van innovatieve technologie weet EFN haar fans persoonlijk te bereiken met exclusieve beelden van haar It’s Showtime Events.

Voor meer informatie verwijzen we naar: www.blendedmedia.nl, en www.fight.nl

Website: http://www.blendedmedia.nl