Zoetermeer – 14 januari 2011 – Vandaag is de website van MARIS Transport, www.maris-transport.nl, gelanceerd.

MARIS Transport is het meest eenvoudige planningsprogramma van Nederland en is geschikt voor ieder koerier- en klein transportbedrijf. MARIS Transport is uniek in haar soort. Om het online programma namelijk zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van een koerier- en/of klein transportbedrijf, is het programma ontwikkeld in samenwerking met een koerier uit de branche. Deze heeft het programma uitvoerig getest en gebruikt het programma nu al meer dan een halfjaar binnen zijn organisatie.

Wat MARIS Transport verder uniek maakt is dat er ieder jaar een gebruikersdag wordt georganiseerd. Op deze dag wordt er met de gebruikers besproken hoe het programma verbeterd kan worden. Alle voorstellen voor verbetering worden gedurende één jaar verzameld en gerealiseerd wanneer 70% van de gebruikers er voordeel in ziet en als de techniek, geld en tijd het toelaten. Als gebruiker van MARIS Transport ontvang je hier automatisch bericht over.

MARIS Transport werkt gebruiksvriendelijk, tijdbesparend, veilig en is per maand opzegbaar. Als klant zit je dus nergens aan vast. Voor alle koerier- en kleine transportbedrijven is er tevens de mogelijkheid om het pakket één maand gratis uit te proberen. Ga voor meer informatie over MARIS Transport naar www.maris-transport.nl.

MARIS Transport is een onderdeel van Pyramedia – www.pyramedia.nl

Link naar de website www.maris-transport.nl

Website: http://www.maris-transport.nl

Bron: EMEA Persberichten