In het unieke historische kader van “International Club of Flanders” ontvangt Notion technologies op 7 december 2010 een internationale top-trainer die de deelnemers komt aanleren hoe zij een webwinkel beter kunnen laten renderen.
Tijdens de workshop krijgt de eigenaar van een succesvolle webshop het woord. Hij komt een situatieschets maken van zijn webwinkel voor de optimalisatie en na de optimalisatie.
Er wordt dieper ingegaan op het schrijven van webteksten die beter converteren, en er wordt een deelnemer uit het publiek uitgenodigd om zijn webwinkel aan een deskundig oordeel te laten onderwerpen.
Het wordt een workshop in de echte betekenis van het woord. De deelnemers worden aan het werk gezet om hen in staat te stellen om een webtekst te schrijven die zij direct op hun webwinkel kunnen toepassen.
Het publiek wordt verwent en er zijn tevens 5 duo tickets te verloten voor het optreden van Adriaan Van Hoof en Bart Cannaerts op 10 december op het Sint-Pietersplein.
De namiddag en avond van het seminarie kunnen de deelnemers de wintermarkt bezoeken net voor het gebouw waar het seminarie plaatsvindt.
Let wel op, het aantal plaatsen is beperkt tot 25!
De registratie begint op vrijdag 8 november 2010 via de website http://www.notion-technologies.com/nl/workshop-07122010.aspx

Website: http://www.notion-technologies.com

Bron: EMEA Persberichten