Linne, 13 januari 2010 – Opmax heeft informatieve zoekmachinemarketing video’s gepubliceerd op haar nieuwe domeinnaam www.Opmax.tv. Vanaf vandaag zijn de video’s volledig openbaar voor iedere ondernemer en marketeer. Deze kennisvideo’s en instructievideo’s betreffen het actuele onderwerp ‘zoekmachinemarketing’, een bijzonder belangrijk thema om in 2010 een succesvolle onderneming te worden. De instructievideo’s helpen de beginners op weg en verdiepen de kennis van gevorderden.

In 2010 moet het bedrijfsleven meer budget vrijmaken voor goede vindbaarheid op het internet dan ooit te voren. Opmax helpt al deze beginnende en gevorderde ondernemers op weg met de basisbeginselen van zoekmachinemarketing. Ook biedt Opmax deskundige hulp bij diepgaande onderwerpen voor de meer ervaren marketeers.

De gepubliceerde video’s bieden reeds een inkijk in wat u te wachten staat wanneer u kiest voor structurele zoekmachinemarketing. Er zal vrijwel wekelijks een nieuwe video bijkomen op de website www.opmax.tv.

Bent u geïnteresseerd en wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden van deze nieuwe video’s, dan gebeurt dat automatisch door lid te worden van de Opmax-groepen op onder andere Youtube, Twitter of LinkedIn. U ontvangt een bericht indien een nieuwe aflevering door ons is geplaatst.

Als grootste zoekmachinemarketing bureau van Zuid-Oost-Nederland vindt Opmax transparantie en openbare discussie zeer belangrijk. Door OpmaxTV in het leven te hebben geroepen, krijgt Opmax meer mogelijkheden voor en het contact met ondernemingen, om te kunnen adviseren en assisteren bij het betreden van de boeiende wereld van internetmarketing.

Opmax B.V. is een zoekmachinemarketing bedrijf, gevestigd te Linne in de provincie Limburg.

Noot voor redacties:
Opmax B.V.
Maurice Brand, Operationeel directeur
Veestraat 32
6067 AS Linne
Tel: 0475 85 4994
E-mail: [email protected]
Web: www.opmax.nl & www.opmax.tv

Website: http://www.opmax.tv