Persbericht

IT-topmensen rond de wereld geven visie op het ‘nieuwe normaal’ in IT tijdens virtuele conferentie 

Utrecht, 24 februari 2012 - CA Technologies organiseert Global IT Luminaries ’12, een 24-uurs virtuele conferentie waarin IT-topmensen uit de hele wereld hun visie geven op de huidige IT-ontwikkelingen, die zal plaats vinden op 29 februari. Deze virtuele ‘follow-the-sun’ conferentie biedt case studies en best practices om IT-organisaties te helpen noodzakelijke stappen te zetten richting het ‘nieuwe normaal’ in IT. Een van de sprekers is Nederlander Rene Kieft van Tata Steel Europe.  

Alle sessies gaan in op een van de volgende drie onderwerpen: verbeteren van efficiency en productiviteit; verminderen van risico door de IT-omgeving te rationaliseren en te optimaliseren; en innovatie en groei stimuleren door cloud-toepassingen.

Kijk voor een volledig overzicht van alle sessies op http://www.ca.com/global-it-luminaries

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
 
Abonneer op CA Technologies

 

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort  
+31 (0)6-22 84 19 19 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform