Drukbezochte achtste editie van Parijse tentoonstelling ideaal voor kant-en-klare bodembedekkers

Covergreen gaat naar de achtste editie van de Parijse tentoonstelling “Jardins, jardin”. Deze verkooptentoonstelling wordt gehouden in de Tuilerieën van 26 tot 29 mei 2011. Tijdens de tentoonstelling komen allerlei innovaties in de stadstuin en het tuinieren in de spotlight en wordt ook veel aandacht besteed aan het ontwerpen van tuinen. Tal van materialen die voor de bezoekers misschien nieuw of vreemd zijn, worden hier getoond als mogelijke oplossing voor of exclusieve expressie in de tuin.

Covergreen hoort helemaal thuis op deze drukbezochte tentoonstelling. Met zijn jarenlange ervaring in kant-en-klare bodembedekkers behoort Covergreen tot de bedrijven die iets nieuws voor de consument op de markt brengen; en dat is waar het in Parijs om draait.

De bodembedekkers op kokosmatten van Covergreen maken het de eigenaar van een tuin of een tuinman wel heel gemakkelijk: meteen een groen ‘tapijt’ en heel weinig onderhoud, wat voor de begroting van openbare gebouwen en bedrijven erg aantrekkelijk is. Ook voor de particulier met de niet-zo groene vingers zijn de bodembedekkers een uitkomst.

Door zich internationaal te presenteren geeft Covergreen aan dat het klaar is voor verdere ontwikkeling en uitbreiding. Het bedrijf heeft al een verkoopagente in België en Frankrijk, en met zijn aanwezigheid tijdens “Jardins, jardin” kan nu ook het grote buitenlandse publiek kennismaken met de kant-en-klare bodembedekkers van het bedrijf.

Website: http://bodembedekkerstegenonkruid.nl

Bron: EMEA Persberichten