Cuijk, 9 februari 2010 – De succesvolle en grootste Velgen Shop van Nederland en België – VelgenShop.nl – lanceert heden de bètaversie van hun vernieuwde website. De betaversie zal de komende weken automatisch overgaan op de gammeversie. De gammaversie zal nieuwe features bevatten die uniek in de velgen – en bandenbranche zijn. Als gebruiker zijn dit zeer goede ontwikkelen, zodat u nog beter een juiste keuze kunt maken.

Persoonlijk maken
Bij VelgenShop.nl bent u aan het juiste adres voor de beste en voordeligste lichtmetalen velgen, stalen velgen, banden (autobanden) en verdere accessoires, bijvoorbeeld sneeuwkettingen en wieldoppen. Door een persoonlijk autoaccount zal Velgen Shop bezoekers nog beter kunnen helpen. Op deze manier is het mogelijk je visueel maar ook informatief goed te informeren over je mogelijke nieuwe aanschaf.

Voorproefje
Als consument kunt u de vernieuwende website vanaf nu ook direct bekijken. Wij nodigen u uit de vernieuwde website te gebruiken en te testen. Heeft u op- of aanmerking dan kunt u dit met ons delen. Voor een aantal zinvolle bijdrages liggen leuke presentjes klaar. De beste bijdrage bieden wij in samenwerking met een leverancier een gratis set velgen en banden plus monteren aan, geschikt voor een auto naar keuze.

Over Velgen Shop – Velgenshop.nl
Velgen Shop is de grootste en uitgebreidste online velgen shop van Nederland en België. Het assortiment bevat met meer dan 10.000 verschillende artikelen. Met meerdere ophaalpunten in compleet Nederland en België kunt u uw velgen en/of banden altijd direct bij u in de buurt ophalen/monteren. Het vriendelijke personeel van onder andere de verkoopafdeling of de marketingafdeling helpt u graag met uw vragen. Meer informatie kunt u ook vinden op onze website http://www.velgenshop.nl/

Noot voor de redactie
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met K. Peters. Telefoon 040-7114296, e-mail: [email protected]. Beeldmateriaal is te downloaden via www.velgenshop.nl/contact/

Website: http://www.velgenshop.nl/